avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program part time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program part time

daca un angajat are program de 4 ore/zi...80 ore/luna...poate veni la serviciu 13 zile..78 ore fara sa am pb ITM...in loc sa vina 20 zile..vine 13..e student..si vrea facultate si job..ori 4 ore 20 zile..e la limita..13 zile e mai lejer.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 18 Octombrie 2017
Nu ITM-ul va poate face probleme , in situatia mentionata de dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare catre itm tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu, daca in cazul unei sesizari facute de un salariat la ITM, in cazul de fata ITM Bucuresti, inspectorii de munca vor anunta ... (vezi toată discuția)
Control itm adrianabresug adrianabresug am avut control de la itm si am primit sarcina de a face la CIM cu timp partiel de 4ore/zi repartizarea programului de lucru si conditiile in care se poate ... (vezi toată discuția)
Pontaj blonzi blonzi Buna ziua,as vrea sa stiu unde pot sa fac o reclamatie privind pontajul ,lucrez la o firma destul de mare si cunoscuta in Romania,potajul este facut de sef ... (vezi toată discuția)