avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dobanda de referinta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dobanda de referinta

o institutie publica a vandut un teren unei persoane fizice, cu o clauza unde era stipulat ca se achita in 4 rate, in caz de neplata se reziliaza contractul,ultima rata nu a mai fost achitata si s-a intentat proces, care este modalitatea de a calcula dobanda de referinta pentru ultima rata (in euro) din anul 2014 pana in prezent?se calculeaza dobanda de referinta sau Dobanda legala penalizatoare standard
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
nicollettaB, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita - dobanzi penalizatoare lestat lestat Buna ziua ! As vrea adresez si eu o intrebare legat de situatia mea. am contractat in cursul anului 2013 un credit ipotecar de 9000 euro la o institutie ... (vezi toată discuția)
Restituire imprumut in transe eugen82 eugen82 Cu mai bine de un an in urma am imprumutat pe cineva cu suma de 10.000 euro pentru 3 luni. Am redactat in scris un act. I-am dat numarul meu de cont in ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza dobanda legala / dobanda penalizatoare in procesul civil? seldom seldom Buna ziua, Am de recuperat 40.000 euro din anul 2008 de la tatal meu care m-a dat afara din casa. Desi nu a recunoscut niciodata ca a primit acesti bani de ... (vezi toată discuția)