avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Certificat energetic
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Certificat energetic

Buna seara, daca am pierdut certificatul energetic la casa pot sa scot altul nou?daca da de unde?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:25, 19 Octombrie 2017
Puteti solicita emitentului certificatului sa va elibereze document -varianta ieftina
Puteti obtine certificat energetic si daca realizati expertiza prin unitate specializata-varianta care implica costuri suplimentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura pentru scoaterea din indiviziune si intabulare elisa94a elisa94a Buna ziua! Parintii mei au cumparat in urma cu 40 de ani 180 mp teren pt casa , ce reprezenta aprox jumatate din lotul proprietarului. Acum acesta doreste ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la dreptul de proprietate gabriela_b_b gabriela_b_b Buna ziua, Impreuna cu fostul meu partener am achizitionat prin credit ipotecar un imobil ai carui proprietari suntem in cota-parte egala. Am decis sa ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic Maiuska Maiuska Buna ziua! Ieri am aflat ca la Programul Prima Casa trebuie sa ai si certificat energetic. Eu sunt cumparatorul. Vanzatorul cand a cumparat apartementul ... (vezi toată discuția)