avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii salarii pensionari din cadrul ministerului ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii salarii pensionari din cadrul ministerului de interne

Buna ziua,
Am rugamintea sa-mi spuneti daca pentru salariatii care au si calitatea de pensionar provenit din cadrul ministerului de interne.

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Venituri obtinute de pensionari de invaliditate gradul ii nicuteris nicuteris Buna ziua, As avea rugamintea sa-mi spuneti daca art.114 din legea 263/2010 corelat cu art.6 pct.I,II si IV , a suferit vreo modificare in perioada anilor ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate carin carin Buna ziua Sunt pensionata cu gradul de invaliditate III .Va rog sa imi precizati daca este afectata pensia sau alte drepturi aferente in cazul in care devin ... (vezi toată discuția)
Sunt functionar public cu decizie de pensionare din cadrul ministerului ... Constantin Horghidan Constantin Horghidan Sunt functionar public cu decizie de pensionare din cadrul Ministerului de interne, am vârstă de 54 de și aș dori să știu dacă eu mă regăsesc în ... (vezi toată discuția)