avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
LIVE, ACUM (501 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt functionar public cu decizie de pensionare din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt functionar public cu decizie de pensionare din cadrul Ministerului ...

Sunt functionar public cu decizie de pensionare din cadrul Ministerului de interne, am vârstă de 54 de și aș dori să știu dacă eu mă regăsesc în situația de încetare a raportului de serviciu in urma HICCJ cu privire la cumulul pensiei cu salariul. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 15 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia ICCJ nu se refera la pensionarii din cadrul MAI .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, confirm decizie iccj, functionarul public cu reducerea ... decei.liliana@yahoo.com decei.liliana@yahoo.com Bună ziua, confirm decizie ICCJ, functionarul public cu reducerea vârstei de pensionare nu mai poate continua activitatea chiar dacă are 54 ani, tot ca ... (vezi toată discuția)
Cumularea pensiei cu salariul Zavoianu.V Zavoianu.V Buna ziua! Mama mea in vârstă de 61 de ani, a depus dosarul de pensionare, putând să iasă mai devreme, datorită faptului că a născut 3 copiii, iar în ... (vezi toată discuția)
Fp pensionat angajat la stat Monica0721 Monica0721 Bună ziua. Sunt un funcţionar public dintr-o agenţie guvernamentală în subordinea unui minister. Anul acesta ies la pensie foarte mulţi colegi, pentru ... (vezi toată discuția)