avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Bani in cont
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Bani in cont

Buna ziua azi am fost la poștă sai pun bani in cont soțului meu este un număr de cont din penitenciar Polonia si la poată mia spus ca nu se mai pot pune bani in cont in penitenciarele din străinătate cum sa procezdez ca nici la bănci nu ii pot trimite ca numărul de cont conține numai cifre nu si litere am mai pus 2 intrebari si nu mia raspuns nimeni va rog ajutatima mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: BanjiSmith , utilizator 12:56, 20 Martie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua prin mandat electric pot trimite bani in penitenciar in Polonia mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani in cont unui deținut în polonia Eugenia 123 Eugenia 123 Buna seara am si eu o întrebare sotul meu este in închisoare in Polonia si nu ii pot pune bani in cont la posta de oarece mi sa spus ca nu se mai pun bani ... (vezi toată discuția)
Cum trimit bani unui detinut din penitenciar? carmenalecu carmenalecu Buna seara! As dori sa aflu daca se pot trimite bani unui detinut in peniteciar doar prin mandat postal. Practic intrebarea este: se pot trimite bani si online ... (vezi toată discuția)
Împrumut condiționat de plata unei taxe de 150 de euro Fleica Fleica Bună ziua, as dori sa stiu daca pentru a intra în posesia unui împrumut din germania trebuie sa platesc o taxă de 150€ asa mi sa cerut pentru că ei să ... (vezi toată discuția)