avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pentru calculul pensiei in 2018 ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pentru calculul pensiei in 2018 ?

Prin derogare de la prevederile Legii nr. 7/2017 privind bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, în anul 2017 indicele de corecţie este de 1,14.

Cat va fi indicele de corectie la bugetul asigurarilor, indice pentru algoritmul stabilit la calculul pensiei
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:26, 20 Octombrie 2017
Indicele de corectie utilizat va fi cel care se va mentiona in bugetul asigurarilor sociale aprobat pentru 2018. Acest buget dupa aprobare de parlament se publica in MO.
Multumesc. Derogarea valabila pentru semestrul 2 al anului 2017 valavila pana la 31 decembrie poate fi prelungita ? .. cred ca-i o intrebare retorica. Voi astepta MO.
Numai parlamentul poate stabili ce va fi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare indice de corectie pentru participant pilon ii de pensii ana-cer ana-cer Cum se face aplicarea indicelui de corectie in cazul unui angajat care a participat la pilonul II de pensii si depune dosarul de pensie in acest an? Casa ... (vezi toată discuția)
Legea 263 art. 102 andreipetrini andreipetrini (2) Valoarea punctului de pensie se majorează anual cu 100% din rata medie anuală a inflaţiei, la care se adaugă 50% din creşterea reală a câştigului ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie raularmencea raularmencea Buna ziua.Am o intrebare legata de acordarea stimulentului de insertie. copilul este nascut pe data de 24 ianuarie 2015 si am intrat in concediul de crestere ... (vezi toată discuția)