avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil grad 2 handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil grad 2 handicap

Buna ziua. Am urmatoarea speță: am obținut certificat grad 2 ptr copil care împlinește 2 ani pe 6 decembrie. 1. In primul rand vreau sa stiu care sunt pasii ptr prelungirea concediului, ce acte trebue sa depun si unde? 2. pana la ce vârsta se poate prelungi acordarea indemnizatiei de 85%, 3 sau 4 ani? 3. Cum procedez in acest caz cu luna tatălui, care lucrează în prezent? 4. Se mai acorda un ajutor/indemnizatie pe lângă cei 85% ai mamei? Înțelesesem ca se acorda o indemnizație a copilului de 1050 lei de catre primărie. Care este regimul ei, cine mai exact o acorda, unde se depun actele? 5. Pentru prelungire ccc pana la 3 ani trebuie sa imi fac cerere de continuare a suspendarii cim la angajator cand obtin certificatul de handicap ? În ce termen? Multumesc anticipat ptr raspuns.

Alte discuții în legătură

Ccc pentru copil cu handicap penesmaria penesmaria Buna dimineata! sun in CCC pana la 2 ani. Copilul meu are un grad de handicap mediu. Am fost informata ca pe baza unei cereri facute la angajator si cu o ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie pentru al 2-lea copil juliagrim juliagrim Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in ianuarie 2015. Am un copil de 2 ani si 4 luni (nascut in Aprilie 2012), cu care sunt in al 3-lea an de ingrijire (e cu ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie gemeni cu handicap accentuat și mediu de la 2 la 3 ani akadela akadela Bună ziua dacă mă poate ajuta va rog cineva am doi gemeni unu iminente încadrat cu handicap accentuat și unul cu mediu as dori sa știu cum se ... (vezi toată discuția)