avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Animale lasate in libertate pe domeniul public si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Animale lasate in libertate pe domeniul public si proprietate privata

Buna seara !De mai multa vreme un consatean lasa animalele in libertate acestea distrugand recoltele mai multor locuitori .Am facut plangere la politie i s-au dat amenzi dar se pare ca impricinatul nu le plateste iar politia spune ca mai mult de atat nu poate face .Mai mult domnii de la politie ne a sugerat ca nu este bine sa facem plangere penala si sa nu mai amintim faptul ca suntem amenintati de catre proprietarul animaleleor cu incendierea locuintelor pe timpul noptii .daca mai zicem ceva ,Ce este de facut in aceasta situatie ? Care sunt costurile unui proces ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:06, 21 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati fost amenintati depuneti plangere penala la parchet. Nu este un litigiu civil ptr a-l da in judecata. Se va ocupa procurorul de proces.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul politiei demonstreaza interesul celui care a facut afirmatia ca nu este interesat sa se "incarce" cu un dosar de cercetare penala
Daca exista probe rezonabile,martori ca ati fost amenintat depuneti plangere oficiala la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin agresor care sfideaza autoritatea ellaene ellaene Buna ziua.Locuiesc in comuna Ciocanesti,judetul Dambovita,sunt mutata de doi ani si la cateva luni dupa ce ne-am mutat ,dorind sa construim un gard inalt intre ... (vezi toată discuția)
Incendiere imobil ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua ! Am o problema mai delicata, de familie, la care caut niste raspunsuri ... Tatal meu, alcoolic de \"profesie\", are intentia declarata (public) de a ... (vezi toată discuția)
Curiozitate - posibilitate pedeapsă penală pentru distrugere de bunuri și amenințări 19marius04 19marius04 Buna ziua,as avea si eu o intrebare am niste probleme cu vecinii iar asta seara au venit la mine la poarta cu furca amenintandu ma pe mine si tatal meu,bunicii ... (vezi toată discuția)