avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... problema cu adresa de e-mail
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

problema cu adresa de e-mail

Buna ziua.Eu am sters 80% din mesaje si nu intelegeam de ce nu merge.Dar acum le-am sters pe toate si nu mai este nici o problema.Multumesc pentru ajutor.
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2009
ContSters105959, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 16:55, 7 Octombrie 2009
incercati sa stergeti toate mesajele
Buna ziua,

Problema pe care o intampinati dvs. este intr-adevar datorata faptului ca s-au strans foarte multe mesaje in casuta dvs. de email.

Singura modalitate de remediere a acestei probleme este sa stergeti din mesaje pana cand casuta revine la spatiul alocat.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spaţiul de pe serverul dvs. de mail este full dumitru40 dumitru40 Bună ziua, am încercat să vă transmit un mail, dar nu sepoate. Vă rog să faceţi loc pe hard. Iată mesajul primit: The mail system : maildir ... (vezi toată discuția)
Nu se posteaza raspunsul ContSters109653 ContSters109653 Am o problema. Raspund, dau publicare dar raspunsul nu se posteaza . Am apelat atunci la un tertip. Am deschis alt ecran, am postat un semn grafic am dat ... (vezi toată discuția)
Eroare expediere mesaj privat Avocat Preda Carmen Avocat Preda Carmen Intampin probleme in expedierea mesajelor in privat. Puteti rezolva aceasta eroare interna? (vezi toată discuția)