Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic

Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic	    

legalmgm 
	    	Utilizator

legalmgm 
	    	Utilizator	    

se poate transfera titlul de proprietate catre o firma noua sau catre persoana fizica in cazul in care avem poprire pe cont de la finante si avem spatii inchiriate?
putem transfera catre o alta sc spatiile comerciale pe care le detinem pentru ca banii proveniti din inchirieri ( platiti prin conturi la care acum este poprirea ) sa nu se verse in conturile finantelor ?
~ final discuție ~
 carasclaudiu	                   

Buna ziua.
Daca ptrintr-o sentinta judecatoreasca am de primit o suma (taieri de salarii ilegale) aferenta anului 2010, iar momentan am o poprire care a fost ... (vezi toată discuția)
	                    carasclaudiu	                   

Buna ziua.
Daca ptrintr-o sentinta judecatoreasca am de primit o suma (taieri de salarii ilegale) aferenta anului 2010, iar momentan am o poprire care a fost ... (vezi toată discuția)

LIVIU NISTEA	                   

Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
	                    LIVIU NISTEA	                   

Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)

jacqueline_k	                   

Buna ziua!
Vreau sa va intreb daca un executor judecatoresc poate cere societatii unde lucreaza salariatul infiintarea popririi pe 1/3 din veniturile sale ... (vezi toată discuția)
	                    jacqueline_k	                   

Buna ziua!
Vreau sa va intreb daca un executor judecatoresc poate cere societatii unde lucreaza salariatul infiintarea popririi pe 1/3 din veniturile sale ... (vezi toată discuția)