avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Medic detasat pe alta sectie.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Medic detasat pe alta sectie.

Poste fi obligat un medic angajat in cadrul sectiei de pediatrie sa desfasoare si activitate in cadrul compartimentului de neonatoligie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:26, 22 Octombrie 2017
Sarcinile de serviciu se stabilesc de catre angajator, sunt mentionate in fisa postului, anexa la contractul individual de munca. Se are in vedere organigrama firmei si locurile de munca/ posturile de lucru din cadrul acesteia.
Daca sunteti deja angajat pe un anume post si se doreste extinderea motivata a activitatii dvs. trebuie sa primiti un aditional la CIM cu atributii suplimentare la fisa de post si in mod normal cu salariu suplimentar.
Stefanescu76 a scris:

Poste fi obligat un medic angajat in cadrul sectiei de pediatrie sa desfasoare si activitate in cadrul compartimentului de neonatoligie


1. Angajatorul poate decide unilateral modificarea locului muncii in urmatoarele situatii :
- delegare
- detasare
- în cazul unor situaţii de forţă majoră
- cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului.

Daca nu exista niciuna din aceste situatii, atunci de la data primirii deciziei de modificare , aveti la dispozitie un termen de 45 de zile pentru a contesta decizia in instanta.

2. Art.41 C.mun.
(1) Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor.
(2) Cu titlu de excepţie, modificarea unilaterală a contractului individual de muncă este posibilă numai în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.
(3) Modificarea contractului individual de muncă se referă la oricare dintre următoarele elemente:
..
b) locul muncii;
....
Prin urmare, regula in materie de modificare a contractului individual de munca este modificarea prin acordul partilor.
Ultima modificare: Duminică, 22 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de munca si a programului de munca Einsteinrom Einsteinrom Sunt angajat in reteaua sanitara de stat, in compartimentul Bloc Operator (mentiune regasita si pe fisa postului), pe functia de asistent medical principal. ... (vezi toată discuția)
Abuzul sefilor fata de angajat h1p2d3 h1p2d3 Lucrez pe post nederminat in Clinica de stat, in compartiment ATI post asistent anestezie.Situatia mea este si a colegelor mele din compartiment.Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Sarcini de serviciu neprevazute in fisa postului Cristian901 Cristian901 Buna, Lucrez la o multinațională in departamentul de Controlling si am incadrarea dupa legislatia romana de Economist, de cateva luni bune am alt superior ... (vezi toată discuția)