avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Placute numere auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Placute numere auto

Buna ziua ! Am cumparat o masina sh din alt judet. Propietarul doreste sa-i trimit numerele prin curier deoarece vrea sa le pastreze pt noua masina (a platit si rezervarea numerelor). Eu o pot inmatricula fara numerele de pe masina (am vazut ca sunt trecute pe lista actelor de inmatriculare) ? Mentionez ca am copia de la chitanta de rezervare a numerelor vechi a vanzatorului. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ionut300 , utilizator 22:36, 21 Octombrie 2017
In momentul in care desfasurati procedura de inmatriculare auto in localitatea dv atentionati ca vanzatorul are pretentia recuperarii numerelelor de circulatie si veti putea alege numere de inmatriculare la rand sau preferentiale
Asta stiu, dar vanzatorul cum recupereaza numerele ? Daca i le trimit, mai pot inmatricula masina ? Daca le predau la politie, mai ajung la vanzator ? Si daca da, cum ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
ionut300, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere inmatriculare auto ionut300 ionut300 Buna ziua! Pot inmatricula o masina second hand din alt judet fara numerele de inmatriculare vechi ? Vanzatorul le-a pastrat si mi-a dat o copie la chitanta de ... (vezi toată discuția)
Numere preferentiale vladb1984 vladb1984 buna am cumparat de curand un autoturism inmatriculat in Romania si cand am fost la serviciul de inmatriculari din iasi am vrut numere preferentiale. Raspunsul ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto sh - niste intrebari overburn overburn Buna ziua, Vreau sa imi cumpar un auto sh si am niste mici nelamuriri: 1. Proprietarul mi-a explicat ca pentru a obtine fisa fiscala , trebuie contractul ... (vezi toată discuția)