avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Somaj Italia(NASPI)
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Somaj Italia(NASPI)

Lucrez prin intermediul unei cooperative,intr-un abator de animale.In decurs de 9 ani,am lucrat mai mult prin camere frigorifice.Sanatatea mi-e subrezita din cauza frigului.Am virsta de 52 de ani,si simt ca nu mai pot continua.Abia ma misc din cauza reumatismului,si a sciaticii.Am avut 6 luni de concediu de boala(malatia)pe anul asta,dar cei de la cooperativa refuza sa ma concedieze.Asteapta sa demisionez eu. Daca o fac eu,nu mai am voie la somaj.Ce trebuie sa fac?Ma poate indruma cineva?Va rog mult..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:41, 22 Octombrie 2017
Nu mai deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect.

Vi s-a dat deja raspuns la problema dvs ... cam greu de gasit persoane care sa cunoasca destul de bine legislatia italiana.
Adresati-va pentru indrumare la Biroul Ataşatului pe Probleme de Muncă şi Sociale
Via Nicolò Tartaglia n.36, 00197 Roma
Tel: (0039) 06 806 96 326; fax: 0039.06.808.49.95
Tel: 06.808.45.29. / 06.808.35.37. int.: 271 sau 224
E-mail: roma.social@mae.ro
E-mail: roma.social1@mae.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru anii munciți cu acte în regulă în italia aș putea ... Cami2014 Cami2014 Pentru anii munciți cu acte în regulă în Italia aș putea recupera contribuțiile plătite dacă NU primesc pensie de la statul italian? (vezi toată discuția)
Buna ziua, lucrez cu contract de munca in italia si am rezidenta. ... liviu24 liviu24 Buna ziua, Lucrez cu contract de munca in Italia si am rezidenta. Familia (sotia/copilul) sunt in Romania. Poate beneficia copilul/sotia de asigurare medicala ... (vezi toată discuția)
Lichidari salariale italia - fiu decedat grunwald grunwald Buna seara, Cum pot lua parintii banii pe lichidari salariale fiului decedat (37 ani), in Torino, in urma cu 1 an? Avand in vedere ca parintii nu vorbesc ... (vezi toată discuția)