avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Centrala Termica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Centrala Termica

Buna ziua!

Ám dori sa intalam o centrala Termica dar nu ám act de intabulare ,Care ár fi solutia pt aprobarea instalatiei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:40, 22 Octombrie 2017
Intabularea nu are legatura cu montajul centralei termice proprii.
Luati legatura cu o firma care vinde centrale termice pentru achizitionare si cu o firma autorizata pentru montarea acestor centrale care intocmeste proiect si executa lucrari.
Pentru centrala pe gaz aveti nevoie de proiect de racordare al retea, obtinere aviz de gaz de la firma de distributie, efectuare lucrari de racord gaz de catre o firma autorizata de firma de distributie gaz si autorizare centrala montata dpvd ISCIR (se face de firma care vinde centrala).
Dupa verificare montaj si racord de gaz, firma de distributie va deschide gazul.
Pentru instalare centrala termica trebuie sa parcurgeti procedura d edebransare de la sistemul centralizat de alimentare utilitati
Nu are legatura intabularea bunului imobil cu procedura de debransare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare centrala intr-un apartament de bloc manolacheflorentina manolacheflorentina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce anume pasi trebie urmati pentru a-mi putea monta centrala intr-un apartament dintr-un bloc. Va multumesc (vezi toată discuția)
Instalare centrala termica si pastrarea tevii existente comune ( plus teava noua de gaz pentru centrala). keen_boy keen_boy Buna seara, Va scriu pentru ca poate v-ati lovit de situatia aceasta pana acum. Locuiesc intr-un bloc la etajul 5. Coloana comuna de gaz pentru aragaz ... (vezi toată discuția)
Acte revizie tehnica periodica a instalatiei de utilizare a gazelor naturale mirela19792000 mirela19792000 Buna ziua. Am primit o notificare de la ENGIE pentru efectuarea revizie tehnice periodice a instalatiei de utilizare a gazelor naturale pana pe 26.07.2018. Eu ... (vezi toată discuția)