avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... COMISA LOCALA DE FOND FUNCIARA DE PE LANGA PMB vs ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

COMISA LOCALA DE FOND FUNCIARA DE PE LANGA PMB vs Subcomisia ?

Cunoaste cineva cine are calitate procesuala pasiva in ,momentul de fata intr-un proces de fond fucniar ?

Comisia locala Bucuresti de pe langa Primaria Municipiului Bucuresti sau subcomisia de fond funciar secor a d.ex. ?


A fost dat un ordin de prefect (513? )initial prin care atributiile treceau la o nou infiintata comisia a municipiului condusa de priamr gerneral. Apoi prefectura a dat ordin prin care se revine la subcomisii (163?)

Dar ultimul ordin ar fi fost atacat si deci ?

Cine are inprezent calitate ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: dumitru2000 , utilizator 22:36, 30 Octombrie 2009
Nu exista comisie si subcomisie in materia fondului funciar! Exista comisie locala si comisie judeteana! Puteti fi mai explicit?
Intr-un proces funciar parti sunt comisia locala, comisia judeteana si institutia prefectului pe de o parte, iar pe alta parte recamatul/reclamantii!
la nivel de bucuresti sunt si subcomisiile, tocmai asta este intrebarea - cine sunt acum comtetente sa solutioneze si sa stea in judecata ?
Actionati-le in judecata pe toate, in mod solidar: si comisia judeteana si cea locala si "subcomisiile": in cel mai rau caz, calitatea procesuala a "subcomisiilor" va fi apreciata de instanta....
Cunoaste cineva in momentul de fata cine mai are calitate procesuala pasiva - comisia locala bucuresti de pe langa PMB sau subcomisiile de sector ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nou: comisia locala bucuresti fond funciar dumitru2000 dumitru2000 prin Ordin de prefect (din sept 2008) s-a infiintat comisia locala de fond funciar de pe langa Primaria Generala. Totodata, subcomsiile se pare ca si-au ... (vezi toată discuția)
Precizati capatul procesual pasiv, in sensul daca intelegeti sa va judecati in contradictoriu cu primaria sau cu subcomisia locala de fond funciar svneagu svneagu Buna ziua, am o problema de rezolvat si va cer ajutorul. Am chemat in instanta Primaria, conform prevederilor legilor fondului funciar, pentru acordarea de ... (vezi toată discuția)
Comisia de fond funciar emil6702 emil6702 Am citit pe forum de aceasta comisie. Are personalitate juridica si din ce categorie face parte, daca este persoana juridica. Va multumesc. (vezi toată discuția)