Nicoleta Ilea 
	    	Consultant resurse umane

Nicoleta Ilea 
	    	Consultant resurse umane	    

florenta_22 
	    	Utilizator

florenta_22 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca se poate concedia o angajata in cazul in care a anuntat firma ca este insarcinata?Iar daca firma isi va inchide activitatea cum procedez in cazul in care sunt insarcinata in trei luni pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere copil?
Va multumesc
 AM13	                   

Buna ziua,
Va expun si eu situatia mea.
Sunt insarcinata cu al doilea copil, urmand sa nasc la aproximativ o luna si 2 saptamani dupa finalizarea primului ... (vezi toată discuția)
	                    AM13	                   

Buna ziua,
Va expun si eu situatia mea.
Sunt insarcinata cu al doilea copil, urmand sa nasc la aproximativ o luna si 2 saptamani dupa finalizarea primului ... (vezi toată discuția)

Aless18	                   

Bună ziua ziua. Sunt însărcinată în 10 săptămâni, am anuntat verbal pa muncă, intrebandu-i totodata daca trebuie sa duc acte doveditoare (certificat ... (vezi toată discuția)
	                    Aless18	                   

Bună ziua ziua. Sunt însărcinată în 10 săptămâni, am anuntat verbal pa muncă, intrebandu-i totodata daca trebuie sa duc acte doveditoare (certificat ... (vezi toată discuția)

chiritoiu catalina	                   

concediul pre si post natal de 126 zile poate fi intrerupt dupa 42 de zile de la nastere chiar daca na au trecut toate cele 126 zile si pot intra in ... (vezi toată discuția)
	                    chiritoiu catalina	                   

concediul pre si post natal de 126 zile poate fi intrerupt dupa 42 de zile de la nastere chiar daca na au trecut toate cele 126 zile si pot intra in ... (vezi toată discuția)