avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calculul concediului medical după CCC
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calculul concediului medical după CCC

Buna ziua, va rog să mă ajutați cu o nelămurire. M-am întors la muncă în luna August 2017 și am intrat în concediu medical. Pentru a calcula salariu cei de la contabilitate au cerut veniturile pe ultimile 6 luni ( din CCC) și au calculat medicalul luând în considerare indemnizația pentru CCC ca și venit brut. Este corect sa fie considerata venit brut, atâta timp cât eu am luat acei banii lunar in mână? Indemnizația din CCC nu este un venit net având în vedere că reprezintă 85% din ultimele 12 venituri nete anterioare nașterii copilului?
Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia de concediu medical luat imediat dupa ccc? orora orora Buna ziua, Ma intereseaza cum se calculeaza concediul medical cu cod 01 imediat dupa CIC. Se iau in calcul veniturile din indemnizatia de crestere copil ? ... (vezi toată discuția)
Calcul cic al 2-lea copil carmenlazar carmenlazar Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un copil care in 16.07.2015 va implini 2 ani. M-am intors la serviciu in 12.06.2015. Urmeaza sa nasc al ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal Miky_83 Miky_83 Buna ziua. Sunt o viitoare mamica (data aproximativa nastere 2 iulie 2013). As dori sa stiu daca cele 126 de zile pre/post natal sunt calendaristice; daca ... (vezi toată discuția)