Buna Seara,
Am si eu o problema. Lucrez la o societate de 6 ani de zile. Am tot facut divesre munci (de la secretariat pana am ajuns inspector protectia muncii). Acum ceva timp am avut o disputa mai dura cu directorul de productie. De la o vreme au inceput repercusiuni de genul " nu iti faci treaba" fara alte explicatii. Astazi am fost acuzata ca am vorbit firma de rau si mi s-a cerut sa dau o declaratie in acest sens. Daca demisionez firma nu-mi da negatie (specifica santierelor navale) pentru a ma putea reangaja la alta societate, dar nu vrea nici sa ma concedieze deoarece ar trebui sa-mi acorde somajul in acest caz. Ce solutie as avea sa obtin negatia? Macar aceste negatii utilizate sunt legale?
Dati declaratie ca NU ati vorbit firma de rau si nu va dati demisia.
Aveti mare grija sa nu se poata demonstra nimic rau despre dvs si daca vor sa scape de dvs. sa va concedieze!
In perioada de 6 ani aveti la activ avertismente,mustrari?
Nu acceptati demisia si incercati o discutie amiabila cu directorul de productie,
daca se mai poate "drege relatia"
Din pacate in fisa postului nu sunt determinate exact atributiile mele. Ultima data cand am intrebat de atributiile mele m=i s-a spus ca cele de protectia muncii, mediului si apararii impotriva incendiilor si pe langa acestea ce alte sarcini mi se atribuie de catre directorul de productie , de resurse umane si directorul general.