avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt negatiile legale?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt negatiile legale?

Buna Seara,
Am si eu o problema. Lucrez la o societate de 6 ani de zile. Am tot facut divesre munci (de la secretariat pana am ajuns inspector protectia muncii). Acum ceva timp am avut o disputa mai dura cu directorul de productie. De la o vreme au inceput repercusiuni de genul " nu iti faci treaba" fara alte explicatii. Astazi am fost acuzata ca am vorbit firma de rau si mi s-a cerut sa dau o declaratie in acest sens. Daca demisionez firma nu-mi da negatie (specifica santierelor navale) pentru a ma putea reangaja la alta societate, dar nu vrea nici sa ma concedieze deoarece ar trebui sa-mi acorde somajul in acest caz. Ce solutie as avea sa obtin negatia? Macar aceste negatii utilizate sunt legale?

Cel mai recent răspuns: famsses , utilizator 16:13, 9 Octombrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingradirea dreptului la munca famsses famsses Sunt unitati mari de genul santierelor navale unde ,pe acelas teritoriu , lucreaza mai multe firme subcontractoare. Daca demisionezi de la o societate si vrei ... (vezi toată discuția)
Cig, demisie, concediere gabi n gabi n La inceputul lunii noiembrie am vorbit cu directorul genral al societatii la care sunt incadrata cu contract de munca pe per.nedeterminata, 8 ore/zi, si i-am ... (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat suciu_diana suciu_diana Buna ziua, lucratorul desemnat trebuie sa fie angajat in compania respectiva cu contract de munca? Sau acesta poate sa isi indeplineasca atributia ... (vezi toată discuția)