avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii OPERARE REVISAL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

OPERARE REVISAL

Buna seara! S-a operat gresit in Revisal la un contract de munca in loc de suspendare pentru crstere copil, s-a operat suspendare cu acordul partilor, cum se poate remedia greseala avand in vedere ca s-a facut decizie de suspendare, implicit decizie de reluare activitate deoarece contractul este suspendat in 10.02.2015 iar reluarea este pe 10.02.2017, afecteaza cu ceva contractul respectivei persoane? Va rog un raspuns urgent!!!
Cel mai recent răspuns: cristinasova , utilizator 09:12, 28 Octombrie 2017
Cine ma poate ajuta cum se poate remedia greseala in REVISAL? Anfajata vrea sa faca u.n credit si apare pe raport salariat suspendare cu acordul partilor, nu prea o avantajează

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim incorecta gina.bratu gina.bratu Buna ziua ,daca un CIM a fost suspendat doi ani pentru concediu ingrijire copil si transmis in revisal gresit ,adica CIM a fost suspendat doar un an. Greseala ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita lucica21 lucica21 buna ziua. am operat gresit in revisal o suspendare(in loc sa o trec din initiativa angajatorului,am trecut-o cf. art.54(cu acordul partilor)am salvat-o pe ... (vezi toată discuția)
Operare greșit încetare contract individual de munca ionela11 ionela11 Bună seara, Daca am operat greșit o încetare a unui contract de munca.....trebuia să fie art 55 cu acordul părților....salariatul a mai avut un ... (vezi toată discuția)