avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Eliberare certificat grefa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Eliberare certificat grefa

Cat dureaza eliberarea certificatului de grefa de depunere a Plangerii contraventionale in instanta, pentru a-l putea folosi la Politia Rutiera in vederea obtinerii permisului? Dovada inlocuitoare expira pe 4 noiembrie, iar luni (30 oct.) voi merge la Judecatorie sa depun Plangerea si Cererea de eliberare a certificatului de grefa.
Ultima modificare: Vineri, 27 Octombrie 2017
victoriatofan, utilizator
Buna seara,
Teoretic in maxim o saptamana va trebui sa va elibereze si certificatul de grefa.
La registratura spuneti ca aveti nevoie cat mai repede de certificatul de grefa sau ca deoarece sunteti din alt oras rugați să vă ajute cu eliberarea certificatului de grefa.
Eu l-am obținut în aceeași zi în doar câteva ore.
Se poate obtine si in aceiasi zi, dar depinde de instanta.
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto Chiose101 Chiose101 am permisul suspendat in judetul buzau. eu sunt din ploiesti am depus contestatie dar nu am timp sa ajung la buzau sa imi ridic certificatul de grefa si ... (vezi toată discuția)
Model de plangere contraventionala Raoul_mw Raoul_mw Buna seara. Iata sunt nevoit ca pe acest domeniu sa cer si eu putin ajutorul. Prezint pe scurt o situatie extrem de ciudata,un ghinion greu de crezut al unui ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)