avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA tranzacții imobiliare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA tranzacții imobiliare

Bună ziua, sunt persoana fizică, as dori să întreb, în contextul în care cu doi ani în urmă, am încheiat 3 tranzacții imobiliare, doua vinzari imobile și unul cumpărat, ce tva plătesc ANAF?Menționez că de la ei urmează să primesc un răspuns, Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva persoane fizice pentru tranzactii imobiliare alexa888 alexa888 Buna ziua. In 2014 am incheiat 4 tranzactii imobiliare si am inceput-o pe cea de-a 5-a, ultima avand finalizarea in 2015. Suma totala a tranzactiilor a fost ... (vezi toată discuția)
Obligații fiscale pentru vânzarea a două terenuri? r0bbyr r0bbyr Subiect: Obligații fiscale pentru vânzarea a două terenuri construibile în 2025 – am de plătit TVA sau alte taxe ? Bună ziua, Am o nedumerire ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil. ce impozit si taxe datorez? Ioan500 Ioan500 Am o proprietate imobiliara (teren si constructii), o parte din imobil fiind ocupata de un chirias. Anual depun DU la finante pentru venituri din activitati ... (vezi toată discuția)