avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere după proiectul de modificare a legilor ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere după proiectul de modificare a legilor justiției

Salutare! Am observat faptul că, în urma proiectului de modificare a legilor justiției, pentru admiterea la INM, pot susține examenul doar persoanele care au avut o vechime de 5 ani într-o profesie juridică, fiind excluși ofițerii de poliție judiciară. Aș dori să mă lămuriți dacă și organele de cercetare penală ale poliției judiciare sunt asimilați profesiilor juridice reglementate în proiectul domnului ministru, pentru că nu am găsit nicăieri acest lucru. Ofițerii de poliție judiciară, cu o vechime de 5 ani, mai pot susține examen la INM pe viitor? Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2017
IonutAlex91, utilizator

Alte discuții în legătură

Inm 5 ani posibilitate derogare ionu roman ionu roman Intrebarea mea este daca este posibil ca mai am 1 an si jumatate pana as face 5 ani vechime juridica. Se poate sa particip la aceasta sesiune in anul in care ... (vezi toată discuția)
Admiterea in magistratura erdei alexandru erdei alexandru Am incercat in cursul anului 2009, sa ma inscriu la admiterea in INM.Mi-au acceptat dosarul la Parchetul de pe langa Tribunalul Covasna, iar la Bucuresti mi-a ... (vezi toată discuția)
Examen magistratura mihaitadanut mihaitadanut Salut ! V-as ruga, daca se poate, sa-mi spuneti daca este adevarata varianta ca poti participa la examen pt magistratura daca ai lucrat ca si politist, iar pe ... (vezi toată discuția)