avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen magistratura

Salut ! V-as ruga, daca se poate, sa-mi spuneti daca este adevarata varianta ca poti participa la examen pt magistratura daca ai lucrat ca si politist, iar pe o perioada de minim 3 ani in timpul serviciului ai facut parte din cadrul politiei judiciare ?
trebuie sa fii ofiter de pol judiciara cu studii superioare juridice. stiu ca practic ofiterii din pol au studii superioare dar asa e delimitat in lege agentul de ofiter.
admiterea care se da in august este pt admitere la INM unde fac 2 ani scoala si poate da oricine examen daca ai facult drept terminata. altfel pt "incadrare directa " tb sa ai 5 ani vechime ofiter judiciar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere la imn ANDREI NICOLAE ANDREI NICOLAE sunt politist din anul 1996, in anul 2003 am terminat fac drept si in sesiunea iunie 2003 am luat examenul de licenta , din decembrie 2005 sunt in corpul ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru functia de procuror sanda90 sanda90 ce studii sunt necesare pentru functia de procuror?ma refer la studii superioare dupa facultate.am inteles ca trebuie sa dai pentru magistratura?da dar daca e ... (vezi toată discuția)
Academia de politie si facultatea de drept Imanent Imanent - Este posibil sa faci Academia de Politie paralel cu Dreptul (la zi, nu la distanta)? - Daca termin Academiei de Politie, specializarea drept, pot ... (vezi toată discuția)