avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare de drept
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare de drept

Buna ziua
in anul 2001 am fost condamnat la 10 luni cu suspendare si 2 ani de proba.Am facut reabilitare de drept si mi sa curatat cazierul dar din cate am inteles am ramas in evidenta.Din pacate acum doi ani am fost depistat conducand sub influenta bauturilor alcoolice 0,84 in aerul expirat iar la analiza mia iesit 1,8 la mie iar a doua analiza 1,6.Inca nu am avut procesul dar as dori sa stiu daca fapta din 2001 va fi luata in considerare la sentinta pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice?
Cel mai recent răspuns: Bogdan2017 , utilizator 15:16, 31 Octombrie 2017
O sa apara in cazierul solicitat de instanta. Pentru ce ati fost condamnat in anul 2001?
Pentru trafic si detinere de droguri!:(E grav?
Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2017
Bogdan2017, utilizator
Vroiam sa vad daca e vorba tot de infractiuni rutiere, de principiu, nu veti avea probleme.
Va multumesc mi-ati luminat ziua!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am fost depistat în trafic conducând un autovehicul ... Ciprian15 Ciprian15 Bună ziua am fost depistat în trafic conducând un autovehicul proprietate privată pe data de 25 05 2024 și mi sa retras permisul de conducere și mi sa ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsă riscă pt conducerea sub influența alcoolului? Marin  Mihaela Marin Mihaela Bună ziua Soțul meu cetățean turc a fost prins conducând sub influența alcoolului A fost dus la spital pentru recoltare probe A ieșit o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Octavian/2012 Octavian/2012 Buna ziua,am fost condamnat si ramas definitiv,in anul 2011,la pedeapsa de 3 ani cu suspendare pentru infractiunea de fals de moneda.In 2012 am fost depistat ... (vezi toată discuția)