Buna ziua. Urmeaza sa ne mutam intr-un apartament de la parter. Proprietarii sunt rudele prietenei si urmeaza sa treaca apartamentul pe numele ei. Exista niste tevi de apa / caldura care sunt trase prin subsolul blocului, si nu prin podea / apartament.
Asa a fost cumparat de la proprietarii anteriori acest apartament, nu au fost trase alte tevi dupa achizitionare.
Din cate am inteles nu era voie sa se traga acele tevi prin subsol. Ne putem lua vreo amenda din aceasta cauza ?
Nu aveti motive pentru care sa va faceti probleme atata timp cat asa a fost din constructie.
nu stiu daca asa a fost cumparat sau daca proprietarii anteriori le-au pus (au trecut mai mult de 10 ani de cand a fost cumparat). stiu doar ca asa era cand a fost cumparat de rudele prietenei
Tehnic ,nu se permite executarea de instalatii alimentare individuala prin subsolul imobilului
Este o practica de aspect in proprietate pentru ascundere instalatie,dar tehnic nu este de preferat deoarece exista riscul de evenimente voite sau nu ,care pot genera risc in partea individuala si comuna de imobil