avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime necesara concurs primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime necesara concurs primarie

Buna ziua,
M-ar interesa sa stiu daca CERINTA pentru un concurs la primarie de studii finalizate cu diploma de bacalaureat si vechime 9 ani in specialitatea studiilor necesare se considera indeplinita daca eu am vechime de 9 ani in studii superioare.
Eu o consider indeplinita dar as vrea sa fiu sigura daca si in legislatia considera la fel.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: valdeval , utilizator 10:25, 3 Noiembrie 2017
9 ani vechime in specialitatea studiilor doar cu bac-ul vad de ex o secreara, sa zicem , atunci tebuie 9 ani in specialitatea ceea ,facultatea nu este vechime in specialitatea studiilor, vechimea ceruta de dansii se vede si se dovedeste cu cartea de munca sau adeverinta; asa ca sunati acolo la Primarie, la Resurse Umane si intrebati daca va echivaleaza si daca da, depuneti dsarul, oricum il resping ei daca nu intruniti conditiil cerute ma gadeam ca o echivalare nu e imposibila ...se poate insa sa aveti 9 ai vechime in specialitatea studiilor, cu facultatea facuta. atunci cred ca va calificati iar cerinta lor ca trebuie sa ai doar bac-ul +9 ani e o chestiune de incadare dpdv financiar; asa ca e salar mai mic daca e numai bacul; eu cred ca daca e specialitatea ceruta de ei, indifferent ca ai facut-o cu sau fara studii superioare,, est indeplinita si nu vad vreun motiv sa nu va pueti depune dosarul
Despre ce post este vorba?
Referent clasa 3 grad profesional superior compartiment arhiva
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2017
irina_trusca, utilizator
Ce studii vi se solicita pentru concurs si ce studii aveti ?
Am zis deja, se solicita studii finalizate cu diploma de bac, iar eu am studii superioare.

Alte discuții în legătură

Functie fara studii medii mnd mnd Buna dimineata, Daca un angajat are liceul terminat, dar fara examenul de bacalaureat, acesta poate fi trecut in postul de responsabil arhivar? Multumesc! (vezi toată discuția)
Funcție de specialitate corespunzătoare profesiei sau specializării sale irina_trusca irina_trusca Buna ziua, Ma intereseaza sa aflu daca formularea \"funcție de specialitate corespunzătoare profesiei sau specializării sale\" conf. HG 611/2008 se ... (vezi toată discuția)
Incadrare functionar public ionut c ionut c Buna ziua! In statul de functii aprobat de minister apare o functie publica de referent III superior 1. Va rog sa-mi spuneti daca este corect sa fie cerute ... (vezi toată discuția)