avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Intoarcerea datoriei!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Intoarcerea datoriei!

Buna ziua! Eu am imprumutat o firma ,cu o suma de bani ,in baza la un contract de imprumut pe un termen de 2 ani, Dupa un an ,firma sa disfiintat,si proprietarul firmei respective si-a infiintat o alta firma,Cum se procedeaza in cazul acesta pentu a imi intoarce banii,?.Va multumesc!!
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Imprumut intre pers fizice in vedere dezvoltare firma radulucian 22 radulucian 22 Buna seara! Am pe cineva care isi deschide o firma SRL, si vreau sa il ajut pt asta. ii fac un Contract de imprumut pe o suma intre noi ca PF. Vreau ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut de la srl addrianno addrianno Buna ziua, Am si eu o intrebare.In urma cu 3 ani am imprumutat firma mea cu aprox 35000 eur.In toti acesti ani am amortizat din suma aprox 14000 de eur deci ... (vezi toată discuția)
Conditii imprumut srl-persoana fizica AdrianaLun AdrianaLun Buna ziua, Am infiintat un SRL in Calarasi, in baza unui contract de comodat. Acum am dori sa facem un act aditional la contractul existent prin care SRL-ul sa ... (vezi toată discuția)