avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Eliberare adeverinta facultate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Eliberare adeverinta facultate

Buna ziua,
doresc sa ma informez daca pot obtine adeverinta de facultate. Mentionez ca am urmat cursurile facultatii Hyperion in perioada 2003 -2006 ( in acea perioada se faceau 5 ani, eu terminand doar 2 ani )urmand sa plec pt. un loc de munca in strainatate. Acum am revenit in tara iar secretara facultatii de Drept din cadrul Universitatii Hyperion imi spune ca nu imi poate elibera o adeverinta cum ca am urmat 2 ani cursurile facultatii. Este adevarat ca nu se poate elibera si ca trebuie sa reincep cursurile din anul I ? Cu cei aproape 3 ani de studiu ce se intampla ? Se anuleaza pur si simplu?

Va multumesc anticipat,
Anca Albulescu
Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 19:45, 8 Octombrie 2009
Daca nu ati terminat toata facultatatea cereti doar pentru cei 2 ani ,in situatia in care adeverinta va trebuie urgent. Secretara are dreptate , se pastreaza in arhiva toate datele si nimeni nu risca .
Daca nu ati inghetat anul universitar si ati plecat pur si simplu, cei doi ani nu se mai iau in calcul si trebuie inceputa iarasi facultatea de la anul I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de maternitate ancamari ancamari Buna ziua, doresc si eu o lamurire, am contract de munca din luna august a.c. voi naste probabil la sfarsitul lunii februarie, ce drepturi ami, voi ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma student ademar ademar Conform HG 166/2003 un student poate beneficia de scutiri de taxe la infiintare daca: -urmeaza cursuri la o institutie acreditata-clar - are sub 30 ani ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)