buna ziua.pb mea este urmatoarea.stau la bloc la parter deasupra mea locuieste o femeie cu grave probleme psihice dovedite si care de doi ani de zile imi face viata mie si altor locatari un adevarat calvar.persoana respectiva se manifesta extrem de zgomotos pe timpul noptii incepand cu muzica data la volum maxim ciocanituri si mobile trantite cu putere gauri cu rotopercutie,tipete si injuraturi ce nu se pot reda.respectiva doarme ziua si noaptea incepe scandalul intre orele 23 si 4-5 dimineata.este intretinuta de parinti care insa nu se preocupa in a sta cu ea sa o mai tempereze sau sa o supuna unui tratament.am chemat de nenumarate ori politia in toiul noptii care insa a dat neputincioasa din umeri zicand ca n-are ce s-ai faca ca e persoana cu pb psihice si nu se pot atinge de ea.atunci inseamna ca noi care nu ne putem odihni si traim terorizati de aceasta persoana bolnava trebuie sa suportam acest calvar cu stoicism?eu unul nu mai fac fata la serviciu din cauza neodihnei.unde sa ma adresez ce sa fac pe cale legala ca sa scapam odata de aceasta problema?eu nu vreau sa o pun la zid pe aceasta sarmana care si-a pierdut mintile dar am si eu dreptul la liniste si la odihna.suntem multi locatari disperati din cauza ei mai ales ca ne inunda in permanenta si ne ameninta ca ne pune foc ca da drumul la gaze si cate si mai cate.aceasta femeie trebuie internata intr-un centru special si supravegheata pusa sub tratament nu lasata sa traiasca in comunitate caci reprezinta o amenintare grava.unde sa ma adresez ce sa fac?
Ar trebui ca o asemenea persoana intr-adevar, sa beneficieze de ajutor si tratament de specialitate. Avand in vedere starea sa, daca parintii nu isi indeplinesc obligatiile de supraveghere pe care presupun ca le-au fost atribuite, va puteti adresa Autoritatii tutelare, pentru ca cei de acolo sa efectueze o ancheta sociala , iar in urma constatarii starii psihice si a manifestarilor acestei persoane, sa ceara instantei punerea acesteia sub intredictie judecatoreasca , instituirea unui curator , si , eventual, internarea intr-un centru medical.
Incercati sa va adresati Autoritatii tutelare din sectorul Dv. care ar putea sa ia legatura cu parintii ei si sa vada, poate exista o posibilitate de internare intr-un stabiliment.
E doar o parere firava din partea mea...poate sunt alti useri care stiu mai multe despre cum se poate rezolva asta...
cand mai face asemenea scandal anuntati politia si cereti-le prezenta , apoi chemati salvarea si ceretii medicului sa-i faca un calmant iar daca nu mere nici asa adunati mai multe semnaturi impreuna cu procesul verbal de contraventie datio in judecata sau chematii pe cei de la ospiciu sa o duca pentru cateva ore sau cateva zile sa se linisteasca