prepeleac 
	    	Utilizator

prepeleac 
	    	Utilizator	    

prepeleac, utilizator
 prepeleac, utilizator 	
			 Simona Georgiana 
	    	Utilizator

Simona Georgiana 
	    	Utilizator	    

prepeleac 
	    	Utilizator

prepeleac 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 allyna	                   

Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil din iulie 2009.In crsul anului 2008 am avut, pentru 3 luni, un contract de mandat.Am depus in mai 2009 ... (vezi toată discuția)
	                    allyna	                   

Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil din iulie 2009.In crsul anului 2008 am avut, pentru 3 luni, un contract de mandat.Am depus in mai 2009 ... (vezi toată discuția)

plasttech	                   

Buna ziua
Intrucat nu am mai platit rata la o banca am primit de la un  executor judecatoresc cererea de poprire pt toate conturile mele. Eu nu am decat unul ... (vezi toată discuția)
	                    plasttech	                   

Buna ziua
Intrucat nu am mai platit rata la o banca am primit de la un  executor judecatoresc cererea de poprire pt toate conturile mele. Eu nu am decat unul ... (vezi toată discuția)

Dorina2	                   

Buna am luat credit de la ocean credit ifn si nu am mai reusit sa achit bani ...si vreau sa stiu poate sa imi i-a indemnizatia eu in 4 aprilie am depus dosaru ... (vezi toată discuția)
	                    Dorina2	                   

Buna am luat credit de la ocean credit ifn si nu am mai reusit sa achit bani ...si vreau sa stiu poate sa imi i-a indemnizatia eu in 4 aprilie am depus dosaru ... (vezi toată discuția)