avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se obține un certificat de grefă?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se obține un certificat de grefă?

daca instanta a admis cererea de modificare a componentei organelor de conducere, nu am primit inca hotararea, ce trebuie sa fac pentru a obtine certificatul de grefa?
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: VivieneV , utilizator 20:51, 7 Noiembrie 2017
Mergeti la registratura si depuneti o cerere modelul de mai jos:

Domnului Preşedinte al Judecătoriei/Tribunalului/Curţii de Apel /Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie _____________

Subsemnatul _________, în calitate de _________ (reclamant sau, după caz, pârât, intervenient, apelant, recurent, contestator, revizuent, intimat etc.) în dosarul nr. ____/_____ al acestei instanţe, cu termen de judecată la data de _________, vă rog să-mi aprobaţi
Eliberarea unui certificat de grefă
din care să rezulte existenţa pe rolul instanţei a acestui dosar, părţile, obiectul său şi termenul de judecată acordat.
Menţionez că certificatul solicitat îmi este necesar ___________
Temeiul de drept: Îmi întemeiez cererea pe dispoziţiile art. C. proc. civ.
Anexez alăturat chitanţa de plată a taxei judiciare de timbru de ______ lei şi timbrul judiciar de ______ lei.

Semnătura,

Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
prepeleac, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea pentru eliberarea certficatului de grefa trebuie sa contina solicitarea de a se elibera un certificat cu solutia pronuntata, pentru ca in cazul dvs. instanta a solutionat deja actiunea.
Cererea se adreseaza presedintelui instantei si se anexeaza o taxa judiciara de timbru de 1 leu.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se obtine un certificat de grefa? ionpavelarh ionpavelarh Cum se poate obtine un certificat de grefa , si care este baza legala pentru a obtine acest certificat de grefa (vezi toată discuția)
Certificat de grefa in cererea de stramutare - pentru ce? natyca natyca Am inregistrat la ICCJ o cerere de stramutare a unui dosar penal de pe rolul Curtii de Apel. Am inteles ca trebuie sa obtin un certificat de grefa pe care sa ... (vezi toată discuția)
Petit/certificat de grefa michi michi imi explica si mie cineva intelesul acestor termeni? cum pot obtine certificatul de grefa? Va multumesc (vezi toată discuția)