avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ANL- Liniștea din fata scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ANL- Liniștea din fata scarii

Bună dimineața !!!
Cine este responsabil de blocurile ANL primăria sau administrația ?
Povestea sta astfel :
In fiecare seara se aduna gașca de vreo 15 băieți cu vârste între 12-15 ani la scara blocului acesta fiind un bloc ANL.Liniștea zilnica este perturbată de acești mici puștani fumători și cu cafeluțe. In afara de poliție care sunt mana in mana cui ar mai trebui sa mă adresez ? . Pe ce legi as putea merge ? Pe langa mai există și un parc pt copii.Pe banca se aduna seara de seara tot la fel . Parc nu este imprejmuit cu gard nu exista nimic scris atenționări sau ceva cum am văzut la alte parcuri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:55, 6 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Evenimentele precizate se produc in afara imobilului de locuit in comun deci pe terenul care apartine domeniului public
In cazul in care pe domeniul public se produc evenimente,autorizat sa intervina este politia
Daca politia locala nu intervine prompt,nu solutioneaza,sesizati conducerea ierarhica=IJP,IGPR,MAI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumat in scara blocului FantastiqueJaques FantastiqueJaques Buna ziua, Am o nelamurarie : fumatul in scara blocului este legal? M-am mutat de curand intr-un apartament nou. In blocul respectiv exista un fel de ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniștii publice Mrraa Mrraa Bună, din păcate ma confrunt și eu cu o gașca formata din minori și adulți, care seara de seara fac gălăgie imensa în fata blocului, rad, asculta ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face?? Sonji Sonji Un amic a fost ieri intr-un cartier din orasul in care locuieste, e destul de rau famat datorita gastilor de pustani(16-17-18 ani) care cauta mereu scandal. ... (vezi toată discuția)