avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... afisarea la domiciliul sau sediul contravenientului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

afisarea la domiciliul sau sediul contravenientului

Buna ziua,

Care este interpretarea " afisare la domiciliul sau sediul contravenientului " - art. 27 din OG 2/2002?
Afisarea inseamna lipirea documentelor de usa unde isi are sediul/domiciliul contravenientul sau procedura se considera indeplinita daca agentul lasa documentele in cutia postala?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 16:35, 6 Noiembrie 2017
Bună ziua,

Procedura de comunicare se consideră îndeplinită dacă documentele sunt în cutia poștală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de afisare amenda la domiciliu prettydaniola prettydaniola Cf art 27 OG 2/2001: amenzile se afiseaza la domiciliul contravenientului. Prin aceasta eu inteleg lipirea pe ușă. Cu toate acestea, eu am gasit p.v de ... (vezi toată discuția)
Procedura de afisare a unui proces verbal de contraventie rutiera radudum radudum Buna ziua , Am primit in 28.11.2011 de la SPIT ( serviciu public impozite si taxe ) o somatie de plata pentru o amenda circuilatie in 25.11.2010 . Am facut ... (vezi toată discuția)
Martorul la incheierea unui pv Mary-Lou Mary-Lou Martorul care semneza la incheierea unui p-v de contraventie trebuie sa fie prezent in momentul incheierii acestuia,sau macar sa ia cunostinta de refuzul ... (vezi toată discuția)