avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cum concesionez un teren de la primarie?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cum concesionez un teren de la primarie?

Buna ziua, as dori sa concesionez un teren in Bucuresti, pentru a construi un showroom. Unde trebuie sa merg pentru a vedea care sunt terenurile de dat in concesiune si cum se procedeaza?

Alte discuții în legătură

Teren in concesiune? larigeor larigeor buna ziua. as vrea sa ma ajutati cu niste informatii. pot cumpara un teren care e in concesiune fara sa risc ca peste cativa ani sa -mi fie luat? vreau sa ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Concesiune Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)