avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... in ce contitii se scoate o persoana de la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

in ce contitii se scoate o persoana de la intretinere

Salut
Am o intrebare la care probabil asteapta raspuns mai multi cetateni ai acestei tari,in ce conditi se poate scoate o persoana de la intretinere si aici ma refer la cazul in care persoana respectiva are viza de flotant si plateste la aceasta adresa cheltuiele cu intretinerea dar locuieste in continuare la prima adresa cea la care a locuit pana la schimbarea domiciliului?
Astept cu real interes raspuns .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:49, 9 Octombrie 2009
La adresa unde nu locuiti procedati cum v-am scris la primul mesaj.
Locuiti unde vreti si cat vreti. Puteti avea orice adresa de domiciliu sau flotant pe CI.
Important este sa anuntati la asociatie cand lipsiti din acea asociatie mai mult de 15 zile pe luna, sa va scoata de la cheltuielile pe nr de persoane. Nu are importanta daca aveti sau nu CI si ce scrie acolo, din punct de vedere a cotelor de plata la asociatie, ci doar nr de zile locuite efectiv si aduse la cunostinta conducerii asociatiei.
face cerere la presedintele de asociatie.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este obligatoriu existenta contractului de inchiriere ,astefl incat sa poata fi in discutie anumita suma ca
valoare a inchirierii spatiului

Daca proprietarul consimte si permite unei rude utilizarea spatiului de locuit,nu este obligatoriu sa incheie cu aceasta contract de inchiriere.
Exista si alte forme legal admise pentru utilizarea spatiului de locuit si de catre alte persoane in afara proprietarului, dar cu consimtamantul acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ln ce conditii se poate scoate o persoana de la intretinere? manuelasegal manuelasegal in ce conditii se poate scoate o persoana, de la intretinere bloc locuinte ?..15 zile calendaristice, aleatorii, intr-o luna sau 15 zile consecutive, intr-o ... (vezi toată discuția)
Cote lunare SimonaBardea SimonaBardea Buna dimineata! 1. La un apartament sunt 0 persoane, nu este normal ca sa contribuie la plata cheltuielilor lunare, sal administrator, sal femeie serviciu , ... (vezi toată discuția)
Administratoarea refuză să-mi elibereze o adeverință de locatar, de care am nevoie pentru dosarul de indemnizație de chirie. ce aș putea face? Sammy1993 Sammy1993 Am o problema in eliberarea unei adeverinte de locatar. Astept de aproape doua luni si inca nu am primit adeverinta. Administratorea blocului gaseste mereu ... (vezi toată discuția)