avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Primire în spațiu, consecințe pentru proprietar
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Primire în spațiu, consecințe pentru proprietar

Buna ziua!Daca iau o persoana in spatiu,ca sa-si poata face buletin are vreun drept asupra proprietatii?Imi poate afecta pe termen lung aceasta decizie?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - riscuri, consecinte noidoi noidoi Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in ... (vezi toată discuția)
Efectele mutatiei sau luarii in spatiu msc_angela msc_angela Buna ziua, Am un contract de inchiriere pe un apartament, cu o societate comerciala din Iasi cu filiala in galati. Azi chiriasa m-a contactat telefonic sa ma ... (vezi toată discuția)
C i la chiriasi DaviAndrei DaviAndrei Buna ziua, am un apartament inchiriat de 2 luni, la 4 tineri , care sunt cetateni Moldoveni. Ei ma roaga daca pot sa le fac buletin de Romania. Sincer am o ... (vezi toată discuția)