avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate incetare abonament scribd
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

incetare abonament scribd

In urma cu un an , mai exact in oct 2016 pt ca aveam nevoie sa descarc ceva materiale de pe scribd, am facut un abonament pe un an pt ca parea avantajos ca pret. Pe langa faptul ca se pare ca am inteles gresit pretul (8.99 usd) abonamentul si de fapt era 8.99 usd pe luna timp de 1 an... de atunci in fiecare luna platesc c/val acestor 8.99 usd si desi mi-am dezactivat contul de pe scribd, (doar, doar se reziliaza si contractul), imi e tare frica sa nu imi ia bani in continuare caci nu am gasit nicaieri ceva care sa-mi spuna ca abonamentul va inceta dupa acest fatidic an. Mie teama sa nu se reinnoiasca cumva. Stie cineva cum pot vedea daca am scapat definitiv de acest abonament? sau ce pot sa fac ?Multumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
mely67, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua - abonament scribd rebevl rebevl Am si eu o intrebare m am inscris pe scribd.com acum vreo 4 luni , am descarcat un referat si de atunci imi i a lunar 40 si ceva de lei ... ieri am inchis ... (vezi toată discuția)
Proces cu vodafone ? ce pot cere ? roman83 roman83 Buna ziua ! Pe scurt: august abonament 7.5usd septembrie abonament 4 usd 29 septembrie primesc reducere la ala de 7.5 usd/luna Octombrie 12 pana acum am 30 ... (vezi toată discuția)
Contract internet cu rds GermanAlex GermanAlex Am contract de internet + telefon + TV cablu cu RDS. Abonamentul este pe persoana fizica. De fapt se foloseste pe firma. Am incercat sa transfer totul pe firma ... (vezi toată discuția)