avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil

Buna ziua!
Daca eu m-am angajat pe data de 10.07.2017 (Menționez ca in ultimii 5 ani nu am lucrat pe teritoriul țării), ma încadrez in concediul de creștere copil daca am data probabilă a nașterii la sfârșitul lunii Iunie 2018? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Gri , utilizator 10:59, 10 Noiembrie 2017
Detaliati exact ce statut ati avut in perioada iulie 2016 - iunie 2018.
Incepand cu Iulie 2017 am statut de angajat cu norma intreaga si cu contract pe perioada nedeterminata. Pe anul 2016 nu am lucrat
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
Gabriela Gri, utilizator
iulie 2017 - iunie 2018 , sunt exact 12 luni. In speta, veti putea beneficia de indemnizaţia pentru creşterea copilului .
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Cami2017 Cami2017 Buna ziua. Am o intrebare, simpla, dar calculata de mai multe ori imi da diferit mie fata de alte persoane pe care le.am intrebat. Am lucrat din iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru creșterea copilului Leea91 Leea91 Buna seara! Vroiam sa ma ajutați și să îmi spuneți dacă sunt eligibilă pentru indemnizație. Pe data de 03.06.2015 până pe 27.11.2015 am lucrat. M-am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Irinaely6 Irinaely6 Buna seara ! Intrebarea mea este urmatoarea pana pe data de 1 martie 2017 am beneficiat de indemnizatie crestere copil apoi lunile urmatoare nu am lucrat nici ... (vezi toată discuția)