avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... daca pe dovada mea scrie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

daca pe dovada mea scrie

daca pe dovada mea scrie fara valabilitate pot sa o contestez e legal?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Descrieti situatia de fapt ca doar nu visam noi ce ati patit dvs.
Am suflat în etilotest rezultând 0.87 pe dovada mea scrie fără valabilitate pot sa o contest? ??? Ce șanse am????
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti aceasta posibilitate.
Vi s-a intocmit dosar penal, cat dureaza cercetarile aveti dreptul de conducere suspendat.
Nu ati mers la prelevare? stiti rezultatul?
Ba da dar nu mi sa luat decât o proba de sange
Cand s-a intamplat? ce valoare ati avut?ati refuzat dvs prelevarea celei de-a doua probe sau care a fost motivul?

Alte discuții în legătură

Permis de conducere reținut pentru alcol Brotnei Brotnei În seara de 19 12 2017 am fost luat la spital pentru probe care leam refuzat pentru cã polițişti mau luat din fața casei cu motivul cã am condus ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice RobertBenghia RobertBenghia Buna ziua! Astazi, 28.05.2017, am fost oprit dimineata la ora 2 de un echipaj de politie si testat cu aparatul etilotest. Am avut o concentratie 0,72. Am fost ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui spray pentru astm și influența acestuia asupra alcoolemiei: 1,3 la etilotest, 0,00 în analizele iml. pot obține dovadă cu drept de circulație? AdrianDorin AdrianDorin Aș dori să fac o cerere procurorului pt a îmi elibera o dovada cu drept de circulatie. Folosesc un spray pt astm care conține si etanol, în urma unui ... (vezi toată discuția)