avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum.pot beneficia de concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum.pot beneficia de concediu prenatal

Sunt absolventa de facultate in luna iulie a anului curent ,in luna iulie m am angajat si in prezent sunt insarcinata in 4luni.Mentionez ca am terminat fac la zi ,buget. Cate zile si cum pot beneficia de concediu prenatal si de concediu ptr cresterea copilului pana la 2ani? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:14, 10 Noiembrie 2017
27 aprilie 2018
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
karimi, utilizator
Prin urmare, daca in perioada mai 2016 - aprilie 2018 ati frecventat, fără întrerupere, cursurile de zi ale învățământului preuniversitar, inclusiv în cadrul programului "A doua șansă", sau, după caz, universitar la nivelul studiilor universitare de licență ori de master, precum și ale învățământului postuniversitar la nivel de masterat, organizate potrivit legii, în țară sau în străinătate, într-un domeniu recunoscut de Ministerul Educației Naționale, cu excepția situației de întrerupere a cursurilor din motive medicale, atunci beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu in sarcină Panpab Panpab Lucrez de7 luni, sunt însărcinată in 3 luni si o sa intru in concediu de risc maternal din cauza unor probleme in sarcina,dupa aceste 120 de zile voi intra ... (vezi toată discuția)
Indemnizație Andreea Diac Andreea Diac Buna ziua! As avea o întrebare și va rog tare mult sa ma lamuriti. Am terminat masteratul anul acesta (2017, Iulie) iar după aceea nu am fost angajata si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Irinaele Irinaele Buna seara. Daca sunt la Scoala postliceala de asistent medical generalist si am rămas insarcinata am dreptul la indemnizație de crestere copil? (vezi toată discuția)