avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau să îi dau numele meu copilului soției. Care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau să îi dau numele meu copilului soției. Care este cea mai simplă cale?

Buna seară!! Sunt căsătorit iar sotia mea care îmi poartă numele, are o fetiță din prima căsătorie. As vrea sa îi dau si numele meu pe lângă cel al tatălui biologic, fără sa îl decad pe acesta din drepturile părintești, acesta având custodie comună asupra copilului. Se poate acest lucru si care este cea mai simplă cale? Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: minzucatalin , utilizator 19:51, 15 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu era către dv mesajul, către colegii care spun că se poate cu acordul tatălui vorbeam.
Salut atitudinea dv.
Am înțeles, mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea de nume cristina1112 cristina1112 Buna ziua, am o fetita de 7 ani care poarta numele primului sot, eu m-am recasatorit si port numele actualului sot.As dori sa aiba si fetita acelasi nume de ... (vezi toată discuția)
Cui trebe sa ma adresez cccp cccp Am o fetitza de 3 ani care imi poarta numele eu nu mai sunt cu mama ei si asi dorii sa stiu cui trebe sa ma adresez pentru schimbarea numelui Cu mama ei nu am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui unui minor rezultat din casatoria anterioara amyamely amyamely Doresc sa stiu care sunt prevederile care reglementeaza schimbarea numelui unui minor rezultat din casatoria anterioara, situatia fiind urmatoarea: Sunt ... (vezi toată discuția)