avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plângere penală din partea unei firme de asigurări
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plângere penală din partea unei firme de asigurări

Bună seara, am și eu o întrebare! Am un caz cu o firmă de asigurări care m au dat în judecată și as dori sa știu dacă aceștia și ar putea retrage planegrea!
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Larie123 , utilizator 09:14, 9 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Ei susțin ca ceea ce s a întâmplat este frauda..Nu am întâmpinat pana acum probleme cu legea și stau în stres. Menționez ca eu nu am pus mana pe bani pe care ei i au virat....Au trecut cam 4 luni de la accident și acum câteva zile m am trezit cu ei la ușă spunându.mi ca am termen de 15 zile sa le dau bani înapoi....Dacă nu îmi fac plângere penala precum urmele accidentului nu coincid cu loviturile. .
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
Larie123, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Am avut ghinionul de a fii șoferul unei mașini implicata într un accident. ..șoferul celeilalte mașini a fost vinovat...mașină în care eu am fost au dato dauna totala și cei de la asigurări au făcut plata. ..Cred ca este vorba de 200 de milioane ( lei vechi) acum cei de la asigurări susțin ca au făcut o eroare și trebuie sa le înapoiez banii ....banii pe care eu nu i am văzut nu știu de ei....Ce am de făcut ? S au dacă risc eu ceva
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
Larie123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie de joc societatea de asigurari astra costin13 costin13 Buna ziua ,ma numesc Tudor Adrian si am si eu o problema cu societatea de asigurari Astra ,nu vor sa imi plateasca un dosar de 6 luni.Incerc sa va povestesc ... (vezi toată discuția)
Solutionare dauna rca carpatica - expertiza vopsea mutfushte mutfushte Buna ziua. In data de 04.12.2012 ruland pe Bd. Eroilor pe banda 2 cu cca. 20-30 km/h (doar ce plecasem de la semafor) am fost surprins de masina de pe banda ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu masina firmei,cine plateste dauna? ElenaCraciun ElenaCraciun Buna ziua, Rog sa ma ajutati intro problema destul de complicata! Am fost angajata unei firme unde mi s-a dat un autoturism in interes de servici. In fisa ... (vezi toată discuția)