avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Acțiuni la o societate în insolvență
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Acțiuni la o societate în insolvență

Buna,am niste actiuni la IMAR SA ARAD unde momentan sunt scoase la licitatie bunurile firmei de catre o casa de insolventa.In ce masura mai pot recupera ceva bani si cum ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Casa mostenita scoasa la licitatie / cine are drept de participare ... MaDa.A6700 MaDa.A6700 Casa mostenita scoasa la licitatie / cine are drept de participare Buna ziua! 2 copii (sora si frate) au mostenit un pamant cu casa pe el precum si alte ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la un srl bukinst bukinst In calitate de proprietar am inchiriat o casa pentru sediul unei firme. Societatea nu a mai platit chiria de aproape un an iar instanta de judecata a admis ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment alexandrapetrescu alexandrapetrescu Buna ziua, am o firma care este in faliment. Cat dureaza procedura pana se pot scoate la licitatie bunurile firmei? Eu am declarat falimentul din august si ... (vezi toată discuția)