avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelamurire Citatie - parte vatamata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelamurire Citatie - parte vatamata

Buna Seara,
Am si eu o nelamurire, si anume: Astazi am primit o Citatie, cum ca as fi chemat in instanta la judecatoria MANGALIA, ca PARTE VATAMATA in dosarul cu obiectul CONFIRMARE RENUNTARE URMARIRE PENALA (art 318 alin12 ncpp) pe data de 29 Noiembrie.
Plangerea originala, este facuta undeva in vara anului trecut, cand mi`a fost furat telefonul, la mare, eu urmand sa trimit apoi seriile telefonului (pe care nu le`am mai trimis). Mentionez ca eu sunt din Bucuresti, si nu pot ajunge la acea data in mangalia, si nici bani de avocat nu am.
Nelamurirea mea consta in urmatoarea intrebare: Pot avea probleme in caz de neprezentare? Si daca da, ma poate lamurii cineva exact ce si cum? Am inteles de la anumite persoane ca in caz de neprezentare se anuleaza dosarul...sau ceva asemanator.. (sincer nu`mi mai pasa de acel telefon, sau de judecati, am crezut ca daca nu am fost contactat in cateva luni nu ma mai cauta nimeni...... dar aparent...dupa un an jumate.....)
Multumesc Anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca spuneti ca nu mai aveti niciun interes procesual, nu este nicio problema daca nu va prezentati, probabil va fi confirmata ordonanta de renuntare la up.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmare renunţare urmărire penală Onisoru Onisoru Fiind citat în calitate de parte vătămată în dosarul cu obiectul confirmare renunţare urmărire penală ( art 318 alin 12 NCPP) e obligatoriu să mă ... (vezi toată discuția)
Suntem chemați în calitate de intimați în dosarul cu obiectivul ,,confirmare renunțare urmărire penală''. este obligatoriu să mă prezint? Tomasilviuflorin Tomasilviuflorin Persoana vatamata a primit ORDONANTA de renuntare la urmarire penala si clasare . Neam impacat i-am restituit sums , avem si o hartie facuta la tribunal la ... (vezi toată discuția)
Intrebare citatie intimat/intimati BordeianuGeorge BordeianuGeorge Buna ziua, am si eu o nelamurire si o oarecare teama, deoarece acum 3 zile am primit o scrisoare de la Parchet, cu urmatoarele date: \"s-a dispus fata de dvs, ... (vezi toată discuția)