avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda rovinieta

In septembrie 2016 am vândut mașina, am făcut contract de înstrăinare/ dobândire cu persoana respectiva,am notat pe talon cui am instrainat-o,am scos-o de la financiar și am anunțat și politia de înstrăinare a mașinii. In septembrie 2017 am primit amenda pt.lipsa rovinietei din mai 2017. Am făcut contestație, dar nu știu ce să mai depun la dosar pentru că cei de la Cnadr vor mai multe dovezi.
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Merezeanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Merezeanu , utilizator 14:34, 10 Noiembrie 2017
Buna seara,
Actele de instrainare a masinii sunt suficiente.
Aveti mari sanse sa castigati contestatia.
Mulțumesc pentru încurajate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie rovinieta ianamarius ianamarius Salutare. Am si eu o intrebare referitor la o amenda de rovinieta. In data de 23 Iunie am vandut masina, propietate personala, cu acte facute legal, cu scris ... (vezi toată discuția)
Transcrierea transmiterii dreptului de proprietate - auto înmatriculat în romania dyma1982 dyma1982 Buna ziua. Scriu aici poate e cineva care ma poate ajuta cu informatii / sfaturi. Am incercat si din alte surse dar unele informatii se bat in cap sau nu stiu ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta - contestare proces verbal david6 david6 Am vandut masina in Septembrie 2009 si binenteles, cumparatorul nu a mai binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui. In Ianuarie 2010 a facut asigurarea RCA pe ... (vezi toată discuția)