ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Dani314 
	    	Utilizator

Dani314 
	    	Utilizator	    

Este necesar proiect tehnic si autorizatie de constructie numai in varianta in care intentionati sa executati modificari constructive=stalp de rezistenta
~ final discuție ~
 ASRadu	                   

Buna ziua,
doresc sa stiu daca este nevoie sa obtin autorizatie de constructie pentru a inchide un spatiu aflat in continuarea unui loc de parcare la parterul ... (vezi toată discuția)
	                    ASRadu	                   

Buna ziua,
doresc sa stiu daca este nevoie sa obtin autorizatie de constructie pentru a inchide un spatiu aflat in continuarea unui loc de parcare la parterul ... (vezi toată discuția)

zoltar	                   

Buna ziua,
Am construit impreuna cu mai multi locatari boxe la subsolul blocului.
Boxele sunt din caramida sau BCA la care s-a pus o usa metalica fara sa ... (vezi toată discuția)
	                    zoltar	                   

Buna ziua,
Am construit impreuna cu mai multi locatari boxe la subsolul blocului.
Boxele sunt din caramida sau BCA la care s-a pus o usa metalica fara sa ... (vezi toată discuția)

bioana70	                   

Buna ziua !Va rog sa ma ajutati cu un sfat  .Doresc sa demolez o bucatarie de vara  care este trecuta in contractul de v-cumparare sub denumirea de anexa ... (vezi toată discuția)
	                    bioana70	                   

Buna ziua !Va rog sa ma ajutati cu un sfat  .Doresc sa demolez o bucatarie de vara  care este trecuta in contractul de v-cumparare sub denumirea de anexa ... (vezi toată discuția)