avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar de cercetare penală pentru accident cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar de cercetare penală pentru accident cu vătămări corporale ușoare. La ce mă pot aștepta?

Buna ziua. Ieri am produs un accident usor.. si m-i s-a deschis dosar de cercetare penala. Permisul mi-a fost retinut pentru dosar. In masina pe care am lovito erau 2 persoane (sot,sotie). Ei s-au dus la spital pentru cercetari,insa nu au nimic grav. Sotul a zis ca nu vrea despagubire materiala insa,sotia cand era in celalalt birou cu ofiterul a zis ca isi rezerva dreptul. Este prima oara cand patesc asa ceva... si nu stiu cum sa reactionez... dureaza mult pana primesc permisul...dureaza mult pana clasifica dosarul? Mentionez ca accidentul s-a intamplat in orasul unde locuiesc.
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Laurentiuradu1 , utilizator 17:04, 21 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate sa dureze 3-4 luni solutionarea, daca nu depun plangere sau daca depun dar nu au peste 90 de zile de ingrijiri medicale trecute in CML se dispune clasarea.
Si cum pot sa aflu informatii despre caz? Ex: daca s-a clasat cazul, daca nu au depus plangere, daca au CML si pe cate zile? Ma intereseaza ca oamenii sunt rromi...dar romanizati
Vedeți daca puteti rezolva amiabil cu ei.
Va pot da în judecată civila oricum.
De ce sa ma dea in judecata civila daca CML o sa fie sub 4 zile? Si eu am intrebat cum pot sa aflu informatii despre caz. Multumesc. Nu am nici numar de contact al lor.
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
Laurentiuradu1, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au dreptul la despagubiri persoanele vatamate, daca in dosarul penal se dispune clasarea, se pot indrepta catre instanta civila.
Informatii puteti incerca sa aflati de la politistul care se ocupa de ancheta.

Alte discuții în legătură

Accident rutier ciobi2016 ciobi2016 Buna dimineata, In urma cu peste 3 luni am avut un accident rutier (ciocnire din spate) din vina mea. Cealalta persoana implicata a declarat ca are ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi avem noi - victima accident rutier Demko ioana Demko ioana Fetita mea a fost lovita de o masina in parcare si are ruptura de tibie si peroneu 1\\3. De la medicul legist a primit 65-70 de zile de ingtijire medicale.Ce ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, consecinte dangabriel84 dangabriel84 ce patesc (ca sofer) daca fac un accident in care sint ranite usor una sau mai multe persoane. fara sa consum alcool su alte substante interzise si fara sa ... (vezi toată discuția)