avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... exceptia inadmisibilitatii actiunii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

exceptia inadmisibilitatii actiunii

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare
--exceptia inadmisibilitatii actiunii trebuie ridicata (formulata) in cadrul intampinarii unei actiuni sau,este invocata de instanta ?Poate fi ridicata si in cadrul dezbaterilor de fond ?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:02, 13 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De principiu, ar terbui invocata prin intampinare,daca este considerata de ordine publica poate fi invocata oricand, pana la incheiera dezbaterilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen intampinare la recurs? pirina pirina am castigat un proces pe fond, paratul a depus recurs, am vazut acest lucru pe portalul tribunalului.Avocatul meu este plecat din tara si nu pot lua legatura ... (vezi toată discuția)
Depunere intampinare apel costin_bicau costin_bicau Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Am castigat la Tribunal(litigii de munca), in calitate de reclamat. Institutia unde am lucrat a ... (vezi toată discuția)
Termenul de invocare a unei exceptii allexandru83 allexandru83 Buna ziua, Daca am depus intampinare la cererea de chemare in judecata si nu am invocat exceptia, reclamantul solicitand la primul termen un termen pentru ... (vezi toată discuția)